Ο κ. Μπουρλά αναφέρθηκε και στη δήλωση του επικεφαλής του ΠΟΥ ότι κάποια στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ένας νέος ιός, που δεν θα μπορεί να περιοριστεί

«Ζήτημα μηνών είναι η επιστροφή μας στην κανονικότητα, με την προϋπόθεση όμως ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν θα ‘’βαλτώσει’’
», επισήμανε ο Αλμπέρτ Μπουρλά.

Το Τάγμα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, τίμησε με το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας» τους ανθρώπους που συνεισέφεραν τα μέγιστα στη «μάχη» κατά της πανδημίας του κοροναϊού.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ελληνικής καταγωγής διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δήλωση του επικεφαλής του ΠΟΥ ότι κάποια στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ένας νέος ιός, που δεν θα μπορεί να περιοριστεί.

Ο πρόεδρος της Pfizer σημείωσε πως η εξέλιξη της πανδημίας ήταν αναμενόμενη, ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν ήταν αναμενόμενο το μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο.

Μάλιστα, κλείνοντας έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιεμβολιαστές, αφού ευχήθηκε η αγάπη για τους δικούς τους ανθρώπους, να τους κάνει να υπερκεράσουν τον φόβο.

Πηγή: parapolitika.gr