Οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν μαζί αυτές τις μέρες τις διακοπές τους κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου

«Άρωμα» Χόλιγουντ μύρισε τη Δευτέρα στη Νάουσα της Πάρου
, αφού οι Αμερικανοί ηθοποιοί, σταρ πρώτου μεγέθους, Αλ Πατσίνο και Κρις Ο΄Ντόνελ μαζί με μεγάλη παρέα αποτελούμενη από 20 περίπου άτομα, κατέπλευσαν με υπερπολυτελές σκάφος στο λιμάνι τραβώντας τα βλέμματα.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν μαζί αυτές τις μέρες τις διακοπές τους κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου.

Μαζί έφθασαν και στη Νάουσα, και μάλιστα ο Κρις Ο΄Ντόνελ με την παρέα του το βράδυ της Δευτέρας δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο, απολαμβάνοντας την ελληνική γαστρονομική φιλοξενία δίπλα στη θάλασσα.

Ο Κρις Ο΄Ντόνελ, σπουδαίος ηθοποιός με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood, έγινε πασίγνωστος για τους ρόλους του στις σειρές «Grey΄s Anatomy» και «NCIS: Los Angeles» αλλά και τις εξαιρετικές κινηματογραφικές εμφανίσεις του στις ταινίες «Μπάτμαν για πάντα», «Μπάτμαν & Ρόμπιν», αλλά και την ερμηνεία του ως Ντ΄Αρτανιάν στους «Τρεις Σωματοφύλακες».

Ποιος δε θυμάται εξάλλου την υπέροχη ταινία του 1992 «Άρωμα Γυναίκας» και το ρόλο του ως Τσάρλι Σιμς τότε στο ξεκίνημά του, δίπλα στο ιερό τέρας του Αμερικανικού κινηματογράφου τον Αλ Πατσίνο που πρωταγωνίστησε;

Πηγή: parapolitika.gr