Γέννησε η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ

Ο Αλ Πατσίνο έγινε πατέρας στα 83 του γα τέταρτη φορά καθώς η νεαρή σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Ήταν τέλη του περασμένου μήνα όταν αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της 29χρονης και τώρα, σύμφωνα με τη «Daily Mail», το ζευγάρι υποδέχτηκε το παιδί τους. Μαλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, απαθανατίστηκαν να κάνουν τη βόλτα τους χαλαροί ενώ φάνηκε να υπάρχει στο αυτοκίνητό τους παιδικό κάθισμα.

Η έξοδος αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που εθεάθησαν μαζί μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης.

Ο Αλ Πατσίνο είναι πατέρας άλλων τριών παιδιών, της 33χρονη Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και των 22χρονων διδύμων, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του Αλ Πατσίνο με την Νουρ Αλφαλάχ κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2022 όταν είχαν θεαθεί μαζί σε εστιατόριο. Ωστόσο, τότε, διάφορες πηγές έλεγαν στο Page Six ότι οι δύο τους έβγαιναν ραντεβού από την εποχή της πανδημίας του κοροναϊού.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα μολονότι ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Νουρ Αλφαλάχ στο παρελθόν είχε σχέση και με τον Μικ Τζάγκερ με τον οποίο φέρεται να έβγαινε όταν ο διάσημος ρόκερ ήταν 74 ετών και εκείνη 22.

Πηγή: parapolitika.gr