Ο υπουργός επικρατείας κάνει λόγο για σκληρή δολοφονία χαρακτήρος σε βάρος του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
περί «αποστασίας» του Ευάγγελου Αποστολάκη για την αποδοχή της πρότασης να συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα  σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, κάνοντας λόγο για σκληρή δολοφονία χαρακτήρος σε βάρος του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ. 

Ο κ. Σκέρτσος με ανάρτησή του στα social media αναφέρει πως «έτσι εννοεί τη συναίνεση στα λόγια και στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή με ανέξοδα ευχολόγια μόλις πριν έξι μέρες και σκληρή δολοφονία χαρακτήρος σήμερα («αποστάτης» και «εξωνημένος») του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ. Θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι παρά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια ο υπουργός Επικρατείας παραθέτει ένα απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τις πυρκαγιές καθώς και τη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την «αποστασία» Αποστολάκη.

Α. Τσίπρας, 25/8/2021, Συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για τις πυρκαγιές
«Ελάτε να ξεκινήσετε εσείς με ευθύνη ως κυβέρνηση το διάλογο για να οχυρώσουμε τη χώρα και τους πολιτες για να έχουμε μια πολιτική προστασία αντάξια και εφάμιλλη άλλων υπηρεσιών σε αλλες ευρωπαικες χωρες και μη…Όχι η κάθε κυβέρνηση που ανεβαίνει να βάζει το δικό της στέλεχος όπως κάνατε εσείς.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΡΙΖΑ, 31/8/2021
«Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με τη πρόφαση της δήθεν συναίνεσης».