«Ήμουν με τον αδερφό μου, όταν το έμαθε. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν το περίμενα» δήλωσε ο Άκης Δείξιμος.

Ο Άκης Δείξιμος βρέθηκε καλεσμένος στο «Σου Κου Family» και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην καταγγελία που δέχθηκε ο αδερφός του, Κώστας Δόξας από την πρώην σύζυγό του.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όλη η οικογένεια, ξεκάθαρα. Ήμουν με τον αδερφό μου, όταν το έμαθε. Τον πήραν τηλέφωνο, δεν το περίμενα.

Αγαπάω πολύ και τον αδερφό μου, είναι αίμα μου και την ανιψιά μου, την Σοφία. Είχαν μια παθιασμένη σχέση σίγουρα με την πρώην σύζυγό του.

Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ λεπτή συζήτηση και βρίσκομαι σε λεπτή θέση, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν ήδη δύο αποφάσεις δικαστηρίων και είμαι σίγουρος ότι πλέον όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο.

Υπάρχουν ξεκάθαρα κάποια σημεία που έχει αναρτήσει ο αδερφός μου. Πλέον περιμένουμε να αναλάβει η δικαιοσύνη και να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους.

Από τον γάμο στις μηνύσεις: Η συνέντευξη του Κώστα Δόξα στη Σάσα Σταμάτη για την γυναίκα του και τον έρωτα τους

Ο χωρισμός ξεκάθαρα θα ερχόταν. Για αυτήν την δημοσιότητα όχι δεν το περίμενα. Ήταν απρόβλεπτη αυτή η κίνηση. Θα τα δείτε όλα στην πορεία…» δήλωσε ο Άκης Δείξιμος που φαινόταν σοκαρισμένος από την έκταση που έχει πάρει το ζήτημα.

Πηγή: parapolitika.gr