Το σχόλιο Λακόπουλου για Πολάκη

Το άρθρο του δημοσιογράφου, Γιώργου Λακόπουλου, έσπευσε να σχολιάσει μέσα από τον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.

«Στο μεταξύ βγήκε κι ο Λακόπουλος και προτεινει ξανά να διώξει ο Τσίπρας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στη θέση τους να πάρει διάφορους πασόκους του Σημίτη ως επιτυχημένους και σε επαφή με την κοινωνία. Ο καθένας με τον πόνο του» έγραψε αναλυτικά αφήνοντας αιχμές.

Αξίζει να σημειωθεί πως με άρθρο του ο Γιώργος Λακόπουλος άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας όχι απλώς τον ίδιο αλλά και τα… ανύπαρκτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος από τον τίτλο του άρθρου του κιόλας διερωτάται πως και να ξανάρθει ο Τσίπρας στην εξουσία, με ποιους θα κυβερνήσει; Ενώ υπογραμμίζει με κάθε τρόπο πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χρειάζεται αναβάθμιση πολιτικού προσωπικού φέρνοντας μάλιστα και παραδείγματα όπως το γεγονός πως «Αν οι ψηφοφόροι διακρίνουν ότι θα γίνει υπουργός ο Πολάκης θα φύγουν». Πηγή: parapolitika.gr