Έντονος διάλογος

Άγριος καβγάς ξέσπασε νωρίτερα στη Βουλή μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του Νίκου Παππά με φόντο την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. 

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της συνεδρίασης της Βουλής για το νομοσχέδιο που αφορά στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, όταν ο κ. Λοβέρδος κατευθυνόμενος προς το βήμα της Ολομέλειας πέρασε δίπλα από το έδρανο που καθόταν ο κ. Παππάς.

Σύμφωνα με παριστάμενους βουλευτές, οι δύο άντρες σχεδόν λογόφεραν με αφορμή την υποψηφιότητα του κ. Λοβέρδου για το ΚΙΝΑΛ και τις επιθέσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο διάλογος έχει ως εξής:

Νίκος Παππάς: θα μιλήσεις και για εμάς;

Ανδρέας Λοβέρδος: Κάτι θα πω. Αφού εσείς έχετε 32% και δεν ξέρετε τι να το κάνετε.

Νίκος Παππάς: Θα μας το πάρεις;

Ανδρέας Λοβέρδος: Και θα σας το πάρω και ξέρω τι θα το κάνω.

Κριτική Λοβέρδου για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα των εμβολίων

Στην συνέχεια ο κ. Λοβέρδος καυτηρίασε κατά την βασική του τοποθέτηση την πολυφωνία, όπως είπε, του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των εμβολίων.

«Αδυνατώ να κατανοήσω την πολυφωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κρίσιμο ζήτημα των εμβολίων. Χθες στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε την ασφάλεια του εμβολίου. Πως είναι δυνατόν η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι τόσο πολυφωνική σε αυτό το ζήτημα;» είπε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Ο τόπος έχει ανάγκη από προοδευτικό πρωταγωνιστή που λείπει στον χώρο των προοδευτικών δυνάμεων. Εμείς είμαστε μικρό κόμμα. Οι πολίτες απαιτούν μετριοπάθεια, αποτελεσματικότητα και χρησιμότητα στην εκφορά του λόγου».

Πηγή: parapolitika.gr