Χαλασμός στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Δείτε τα πρώτα πλάνα…

Η Ελένη αποφυλακίζεται και οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι ραγδαίες. Το νέο σκάει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Η ένταση κορυφώνεται και η Μυρσίνη, εκτός εαυτού, επιτίθεται στην Ασημίνα.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα, από τις αποψινές Άγριες Μέλισσες, όπως προβλήθηκε στο Πρωινό:

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες: Ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τα εμπόδια των Σεβαστών, όμως ο Μελέτης δεν αισθάνεται σίγουρος για τα αισθήματα της Πηνελόπης προς τον Αλέξη.

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία καταλήγει σε καβγά ενώ την επόμενη μέρα η Δρόσω ενημερώνεται από τον Κωνσταντή για μια απρόσμενη είδηση.

Ο Κυριάκος, παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να προσεγγίσει τον Μπάμπη ενώ ο Τόλλιας θέλει να επανορθώσει τη σχέση του με τον Άγγελο.

Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης.

Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συγκρούονται καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της Ελένης.

Eνώ οι Σεβαστοί είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή, μια μεγάλη επιστροφή θα φέρει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες.


Πηγή: parapolitika.gr