Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» όπου υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο, καθώς και για την παράσταση «Ορέστης» όπου πρωταγωνιστεί

Αγνώριστος με μακριά και γκρίζα μαλλιά  ο Αρης Σερβετάλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Λένας Αρώνη, Art Week στην ΕΡΤ.

Ο γνωστός ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τον ρόλο του «Λάζαρου» στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε τότε, για τη σχέση του με τον Θεό, για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» όπου υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο, καθώς και για την παράσταση «Ορέστης» όπου πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό.

«Είναι παραχώρηση του Θεού ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν, είτε σου έρχονται κάποια πράγματα ως δωράκια για το πώς εσύ θα τα διαχειριστείς. Νομίζω ότι το γεγονός δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όταν συμβαίνει είτε ένας θάνατος είτε κάτι όμορφο. Το θέμα είναι πώς το χειρίζεσαι εσύ, εκεί είναι όλο το ενδιαφέρον. Πώς ο Άρης θα διαχειριστεί μια απώλεια, πώς θα διαχειριστεί ένα μεγάλο γεγονός ή κάτι άσχημο… Πώς θα μπω στη διαδικασία σε αυτά τα διλήμματα ή τα μονοπάτια να τοποθετηθώ, τι θέση θα πάρω».
«Παλιότερα δεν έπαιρνα θέση, δεν έμπαινα στη διαδικασία να επιλέξω. Πήγαινα και από εδώ και από εκεί, να μην με βλέπουν, να μην κάνω εκείνο, να επιλέξω αυτό που με συμφέρει. Έβλεπες ότι δεν μπορείς να είσαι και στα δύο χωράφια, δεν μπορείς να πας και από τους δύο δρόμους δεν γίνεται», πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Σχετικά με την επιτυχία που γνώρισε πριν χρόνια, εξαιτίας της συμμετοχής του στη δημοφιλή σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου», δήλωσε πως «Η επιτυχία είναι εφήμερη. Οκ έκανα κάτι που ήταν επικοινωνήσιμο, αλλά τώρα το βλέπω διαφορετικά. Η επιτυχία έχει πολλές παγίδες. Εγώ τότε φρόντιζα την γιαγιά μου. Η επιτυχία αυτή είχε, ας πούμε, το αποτέλεσμα ότι μου έφερε κάποια έσοδα, τα οποία ήταν απαραίτητα τη δεδομένη στιγμή. Ήταν κάτι απρόσμενο για εμένα».

Πηγή: parapolitika.gr