Εξομολογήθηκε ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε να είναι με έναν άνδρα, που να μοιάζει στον τηλεοπτικό Μηνά.

Η Ελένη Κοκκίδου, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ότι μέσα στην καραντίνα έχασε 30 με 35 κιλά. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε να είναι με έναν άνδρα, που να μοιάζει στον τηλεοπτικό Μηνά.

Η γνωστή ηθοποιός αρχικά μίλησε για τη δεύτερη καραντίνα και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δηλώνοντας: «Η δεύτερη καραντίνα ήταν δύσκολη. Εμείς δουλεύαμε συνέχεια, αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν πολύ σκοτεινή. Δεν μπορείς να αγνοείς αυτό που συμβαίνει στους συνανθρώπους σου. Νομίζω ότι θα βγούμε αλλιώς από αυτή την ιστορία».

Στην συνέχεια η Ελένη Κοκκίδου αναφέρθηκε και στα κιλά που κατάφερε να χάσει: «Εγώ έχασα 30-35 κιλά. Έκανα διατροφή σε γιατρό. Δεν το χρειαζόμουν πια αυτό το βάρος και είπα θα το πετάξω. Η σχέση με το φαγητό είναι συναισθηματική. Σου δίνει όπλα να αντέξεις. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε ομαλά ξεσπούσα στο φαγητό», ενώ τέλος αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Δεν παντρεύτηκα εν τέλει. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο σαν τον Μηνά. Μου αρέσουν οι πιο ανήσυχοι άνθρωποι, οι πιο ριψοκίνδυνοι. Ο Μηνάς είναι συντηρητικός, είναι άνθρωπος του σπιτιού, είναι πολύ κλασικός πατέρας και σύζυγος»

Πηγή: parapolitika.gr