Και μπορεί έως και σήμερα να μην είχε γίνει γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένουν, όμως σε συνέντευξή τους το αποκάλυψαν!

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί!

Και μπορεί έως και σήμερα να μην είχε γίνει γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένουν, όμως σε συνέντευξή τους το αποκάλυψαν!

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, βιβλίο, στάσης ζωής και πάρα πολλά πράγματα και συναισθηματικά από ότι καταλαβαίνω σιγά σιγά στον εαυτό μου. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και διαφορετικό να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον κάνεις σωστό για την κοινωνία. Είναι μια ευθύνη που νιώθεις πάνω σου και είναι πολύ όμορφη ταυτόχρονα», ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε τις μεγάλες αλλαγές λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Μάλιστα το παιδικό δωμάτιο είναι ήδη έτοιμο για το μωράκι που έρχεται και αναμένεται να αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά τους.

Το επίθετο Σόμμερ αναμένεται να συνεχιστεί, αφού περιμένουν αγόρι!

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του γιου έχει ξεκινήσει, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Hello.

Πηγή: parapolitika.gr