Οι νέες αφίξεις στο Survivor πραγματοποιήθηκαν στο επεισόδιο της Κυριακής, όμως δεν σταματούν εδώ.

Υπάρχουν ακόμα κάποια γνωστά πρόσωπα που βρίσκονται σε αναμονή για το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, εκτός από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι της οποία η είσοδος στο παιχνίδι αναβλήθηκε για μία εβδομάδα, ένα πρόσωπο που θα μπει στους Διάσημους του Survivor είναι και ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Όπως ανέφερε στο «Πρωινό», ο Αλέξης Μίχας, ο Γιώργος Χειμωνέτος και ο ΣΚΑΪ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.

Σε συζητήσεις βρίσκεται και η Άννα Παναγιώταρου.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο ΣΚΑΪ κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό τη συμμετοχή ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή και μοντέλου των ’90s με πολύ μεγάλη απήχηση στους φίλους της μπάλας.

Ένας νέος παίκτης που θα μπει στο Survivor, είναι  και ο Μανώλης Μπούχλης. Ο Σφακιανός καταδρομέας είχε συζητηθεί περίπου πριν δύο χρόνια, όταν κατά τη διάρκεια πτώσης του με αλεξίπτωτο από το στρατιωτικό ελικόπτερο, τράβηξε βίντεο τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Μανώλης Μπούχλης είχε αποπεμφθεί από τις Ειδικές Δυνάμεις, ενώ τον Νοέμβριο του 2019, λίγους μήνες μετά το περιστατικό, πέρασε Στρατοδικείο όπου κρίθηκε ομόφωνα αθώος.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, που επικαλέστηκε ρεπορτάζ του primetime.gr, ο καταδρομέας από τα Σφακιά Μανώλης Μπούχλης είναι ο επόμενος που θα μπει στο «Survivor 4», στο πλευρό των Μαχητών. Ο Μανώλης Μπούχλης είναι ο πρώην καταδρομέας που είχε περάσει από στρατοδικείο γιατί τον Μάρτιο του 2019 είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή», κατά τη διάρκεια άλματος που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο. Είχε κριθεί αθώος από το Στρατοδικείο Λάρισας. Πηγή: parapolitika.gr