«Χρεοκοπούν άνθρωποι, δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο με τον κοροναϊό και βγαίνεις εσύ και μας λες ότι θες μεγάλο σπίτι για την ντουλάπα σου;»

Τις δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Νόβα στο «Happy Day» έπαιξαν στην εκπομπή «Pop Up», με την Αφροδίτη Γραμμέλη να γίνεται έξαλλη, ακούγοντας την ξανθιά καλλονή να λέει ότι ψάχνει μεγάλο σπίτι στα βόρεια προάστια για να χωράνε τα ρούχα της.

Τζούλια Νόβα: «Ψάχνω μεγάλο σπίτι στα βόρεια για να χωράνε τα ρούχα μου»

«Να δουλέψει και να αγοράσει σπίτι. Συγγνώμη, αλλά εγώ αυτό έχω να απαντήσω σε τέτοιες δηλώσεις που γίνονται σε αυτούς τους καιρούς, τις οποίες δηλώσεις θεωρώ προκλητικές.

Ωραία η κοπέλα, ωραίες οι συνεντεύξεις που ασχολούμαστε με το ότι χώρισε από το καλοκαίρι, γιατί έχει κουράσει και αυτό, μέρα που είναι, τέλος πάντων.

Είναι προκλητικό να βγαίνεις και να δηλώνεις ότι θέλεις ένα μεγάλο σπίτι για να χωρέσουν τα ρούχα σου.

Ζούμε σε περιόδους που τα οικονομικά όλων είναι δραματικά, έχει καταστραφεί το μισό κομμάτι των εργαζομένων που είναι στην εστίαση, στον τουρισμό.

Χρεοκοπούν άνθρωποι, δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο με τον κοροναϊό και βγαίνεις εσύ και μας λες ότι θες μεγάλο σπίτι για την ντουλάπα σου;

Ήταν πολύ μελετημένο. Είπε, θέλω και μεγάλο σπίτι και στα βόρεια προάστια και να χωράνε τα ρούχα μου, όχι τα παιδιά μου γιατί έχω 16 παιδιά.

Το έχει σκεφτεί πολύ καλά. Της είπαν θα έρθουμε για συνέντευξη και σκέφτηκε τρεις φράσεις να τις πει για να γίνουν τίτλοι. Που δουλεύουμε; Δεν τα ξέρουμε αυτά;», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή: parapolitika.gr