«Χείμαρρος» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Η κοινή ανακοίνωση των κ. Μητσοτάκη και Μακρόν «θα έχει κάποια μεγάλη συμφωνία», προανήγγειλε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Επιπλέον, τόνισε πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί μια εθνική πολιτική για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας». Αναφορικά με τις αιτιάσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη ΔΕΗ, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έγινε ρεζίλι».

«Δεν είναι ωραίο»

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «δεν είναι ωραίο να φαίνεται στους πολίτες και τους ξένους ότι μετά από πέντε χρόνια ως πρωθυπουργός παραμένει παντελώς άσχετος με τα οικονομικά».

Ο υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κ. Τσίπρας να λέει όσα λέει επειδή εξυπηρετεί διαφορετικά συμφέροντα.

«Μια ισχυρή ΔΕΗ»

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η κυβέρνηση θέλει μια ισχυρή ΔΕΗ. Σε ότι αφορά τις ανατιμήσεις είπε πως δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στην αγορά. Είπε επίσης ότι ο καλύτερος υποστηρικτής της κ. Μέρκελ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και ανέφερε πως περιμένει να δει ποιος θα είναι ο νέος καγκελάριος στη Γερμανία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι ουδέποτε είπε πως θέλει να κλείσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τόνισε ότι θα φέρει χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξή τους.