Ένα μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» επεφύλασσε στον  Χρήστο Γιαννούλη
, σχετικά με τη δήλωση κατά του Αντώνη Σροίτερ περί χρηματισμό,  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Αναλυτικότερα ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη σχετικά με την επίθεση του στελέχους του κόμματός τόνισε πως «ήταν υπερβολική η κριτική» που έκανε έμμεσα στο δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, και άμεσα σε όλο τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha.

Υπενθυμίζουμε, πως ο δημοσιογράφος, που λόγω επαγγέλματος «γνωρίζει» τον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ εκ των έσω, είχε αναφέρει με tweet από τον προσωπικό του λογαριασμό «Η συνέντευξη θα κλείσει με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ; Ή με ΦΠΑ;

».

Με την συγκεκριμένη του ανάρτηση θέλησε να αφήσει αιχμές πως η συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αντώνη Σρόιτερ, δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολες ερωτήσεις.

gianoulis-sroiter

Βέβαια, για «ελαφρές ερωτήσεις» είχε κατηγορηθεί κι ο ίδιος, όταν του παραχώρησε συνέντευξη, ο Τσίπρας, ως πρωθυπουργός τότε, ενώ ήταν ακόμη παρουσιαστής της ΕΡΤ3.

Πηγή: parapolitika.gr