Η πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής με τη νέα της σύνθεση θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς, την Τετάρτη 11 Μαΐου

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας συνεδρίασε, χθες, Κυριακή 8 Μαΐου, προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 31 εκλογικά τμήματα.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής με τη νέα της σύνθεση θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 17:00.

Όπως προέκυψε από την καταμέτρηση, ψήφισαν 1696 (12 λευκά, 10 άκυρα, 1674 έγκυρα). Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις ψήφους εδώ.

Η πρώτη πεντάδα

Η Όλγα Μαγγανά πήρε 465 ψήφους και εκλέγεται πρώτη στη νέα Πολιτική Επιτροπή. Στη δεύτερη θέση, με 405 ψήφους, εκλέγεται ο Βασίλης Κατσαρός, τρίτος με 402 ψήφους ο Κωνσταντίνος Γιαννουλάκης, τέταρτος με 401 ψήφους ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και στην πέμπτη θέση, με 393 ψήφους, η Μάρθα Σαμαρά.

Η λίστα με τα τελικά αποτελέσματα

1a
2a
3a
4a
5ab
6a